Traspàs Forn amb degustació a Vila de Gràcia (ref.1757)

Cafeteria en traspàs a Barcelona (Gracia)

traspàs:
45.000 €
850 €/mes
ref. 1757
2021 Año de construcción
94 m2 construïts
81 m2 útils
 
 Moblat
 Cuina moblada
Estat
Aire condicionat
Qualificació Energètica No necessària
Llum
Aigua
Telèfon
Internet
Alarma interior

Ref. 1757

Traspàs de 45.000€€ i Lloguer: 850€ (IVA no inclòs). Amb 10 anys de contracte d'arrendament.

Kamvy, l'agència especialitzada en traspàs de restauració a Barcelona, es complau a presentar una oportunitat excepcional de traspàs a la encantadora zona de Vila de Gràcia. Aquest local, amb una superfície d'aproximadament 81 metres quadrats en una sola planta, representa una oportunitat única per a emprenedors del sector gastronòmic que vulguin endinsar-se en un negoci en ple funcionament en una ubicació estratègica.

El preu de lloguer d'aquest local és de 850€ mensuals, la qual cosa el converteix en una opció assequible per a aquells que busquen establir la seva presència en el món de la restauració. El contracte d'arrendament té una durada d'aproximadament 10 anys, proporcionant estabilitat a llarg termini i un ambient propici per al creixement i l'expansió del negoci.

Situat a Vila de Gràcia, aquest local compta amb una façana d'uns 5,5 metres, la qual cosa garanteix una bona visibilitat i atreu l'atenció de vianants i visitants. Al seu interior, té capacitat per a acomodar a més de 13 persones, la qual cosa el converteix en un espai acollidor i versàtil per a una fleca amb degustació.

Una de les avantatges d'aquest local és que actualment està en funcionament, la qual cosa proporciona una sòlida base de clients i una oportunitat única per continuar i expandir el negoci. Està completament equipat amb tot el necessari per a dur a terme la seva activitat de manera efectiva i exitosa, la qual cosa inclou una llicència per a la venda de pa i degustació amb cocció.

A més de la seva ubicació estratègica a Vila de Gràcia, el local es troba a prop de punts importants de transport, com l'estació de tren de Diagonal i l'estació de Verdaguer, la qual cosa garanteix un flux constant de clients potencials.

En resum, Kamvy presenta una oportunitat excepcional de traspàs a Vila de Gràcia, Barcelona. Amb un lloguer assequible, un espai ben equipat i en ple funcionament, aquest traspàs ofereix l'escenari perfecte per a emprendre una aventura empresarial en el sector de la restauració.

No perdi l'oportunitat de ser propietari d'un negoci en una ubicació estratègica a Barcelona. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació i per programar una visita!

Gestionat per Kamvy. Transparència i Serietat.

Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari: