Traspàs acollidora Cafeteria a Les Corts, Barcelona (ref.1733)

Cafeteria en traspàs a Barcelona (Les Corts)

traspàs:
36.000 €
1.000 €/mes
ref. 1733
1965 Año de construcción
55 m2 construïts
49 m2 útils
 
Aire condicionat
Qualificació Energètica No necessària
Llum
Aigua
Telèfon
Internet

Ref. 1733

Transvasament de 36.000€ i Lloguer 1.000€ (IVA no inclòs). Amb un contracte de lloguer de 10 anys.

Kamvy té el plaer d'oferir-te en transvasament l'oportunitat d'adquirir una Cafeteria amb Llicència C2 completament renovada al vibrant barri de Les Corts. Aquest establiment gaudeix d'una ubicació estratègica, envoltat d'altres negocis destacats, supermercats, botigues i gimnasos, la qual cosa crea un entorn altament propici per a l'èxit del teu negoci.

La cafeteria en transvasament compta amb 49 m2 i terrassa. Aquest espai, meticulosament dissenyat, té una capacitat interior per a acomodar còmodament a 21 clients, proporcionant un ambient acollidor i espaiós. A més, compta amb una terrassa exterior en excel·lents condicions, on pots disposar de dues taules per oferir als teus clients l'experiència de gaudir de l'aire lliure mentre saboregen les teves delicioses creacions.

Aquest local a Les Corts no només et brinda una oportunitat única per impulsar el teu negoci en un veïnatge dinàmic, sinó que també et ofereix un espai renovat i acollidor que atreuran als teus clients i els proporcionarà una experiència excepcional.

No deixis passar aquesta oportunitat i contacta amb Kamvy per obtenir més detalls!

Contacta'ns per a més informació i/o programar una visita.

Gestiona Kamvy! Transparència i Serietat.

Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari: