Traspàs espectacular Bar Restaurant a Poblenou de Barcelona (ref.1162)

Restaurant en traspàs a Barcelona (Sant Martí)

traspàs:
130.000 €
1.200 €/mes
ref. 1162
1998 Año de construcción
85 m2 construïts
75 m2 útils
 
 Banys 2
 Moblat
 Cuina moblada
 Calefacció bomba de calor
Estat
Aire condicionat
Qualificació Energètica No necessària
Llum
Cambra frigorífica
Gas
Aigua
Telèfon
Internet
Alarma interior

Ref. 1162 - BAIXADA DE PREU

Traspàs de 130.000€ i Lloguer de 1.200€/Mes (IVA no inclòs). Amb 10 anys de contracte d'arrendament.

Kamvy ofereix en traspàs un Restaurant amb tradició ubicat en una plaça a Poblenou, Sant Martí, Barcelona. El local compta amb una llicència C3-Mixta amb sortida de fums i té un aforament per a 24 persones, a més d'una terrassa amb 12 taules i 48 cadires. L'espai útil del restaurant és de 75m2, amb una façana de 6m2.

A l'interior del local, trobaràs una barra equipada amb neveres sota mostrador, un celler, vitrines expositores, rentaplats industrial, TPV per a la gestió del sistema de cobrament. A la cuina, hi ha 6 fogons, una planxa, una fregidora doble, un forn, una salamandra, nevera, cambra frigorífica i un rentaplats. Per ambientar el lloc, s'inclou un equip de so amb altaveus, disposa de dos banys, un lavabo, aire condicionat amb bomba de calor i equipament exterior i parament.

És important destacar que es tracta d'un traspàs, el que significa que no serà necessari realitzar una nova inversió per complir amb les exigències legals i requisits necessaris per obrir l'establiment. El restaurant compta amb tots els serveis bàsics necessaris, com aigua, llum, gas, telèfon i internet.

Aquest restaurant és una excel·lent opció per a aquells que busquen un negoci consolidat en una bona ubicació de la ciutat. El local compta amb tots els serveis i equipaments necessaris per al seu correcte funcionament, i el traspàs es presenta com una forma rendible i segura de començar un negoci en el sector de la gastronomia.

Posa't en contacte amb nosaltres per a més informació i/o programar una visita.

Gestiona Kamvy! Transparència i Seriositat

La direcció de l'immoble és aproximada.

Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari: