Traspàs Bar Restaurant amb terrassa a Castelldefels (ref.1573)

Restaurant en traspàs a Castelldefels, Barcelona (Centre)

traspàs:
45.000 €
1.021 €/mes
ref. 1573
2002 Año de construcción
136 m2 construïts
122 m2 útils
 
 Moblat
 Cuina moblada
 Calefacció bomba de calor
Estat
Aire condicionat
Adaptat
Qualificació Energètica No necessària
Llum
Gas
Aigua
Telèfon
Internet
Alarma interior
Accés discapacitats

Ref. 1573

Traspàs de 45.000€ i lloguer de 1.021€ (IVA no inclòs). Amb 10 anys de contracte de lloguer.

Kamvy, una agència immobiliària especialitzada en traspàs d'hostaleria a Barcelona, té el plaer de presentar una excel·lent oportunitat d'inversió en el vibrant centre de Castelldefels.

Es tracta d'un traspàs d'un local en ple funcionament, amb una ubicació envejable i tot el necessari per continuar l'operació immediatament. 

El local s'estén en uns amplis 122 m2 útils, amb espais funcionals que inclouen una cuina, un menjador amb barra, dos banys (un d'ells adaptat a persones amb mobilitat reduïda) i un magatzem. La façana, de 9 metres, ofereix una presència atractiva i visible a la zona.

La llicència C3 mixta ja està en vigor, la qual cosa permet una operació fluida del negoci. La capacitat interna d'aquest local és de 50 persones, i la terrassa té capacitat per a vuit taules i 32 cadires, la qual cosa permet als clients gaudir de l'agradable clima de la zona.

El local està equipat amb tot el necessari per al seu funcionament, incloent una cuina amb quatre focs, fregidora doble, planxa, forn, nevera, congeladors, sistema TPV, microones, entre d'altres.

La ubicació és un punt fort d'aquesta propietat, es troba en ple centre de Castelldefels, a prop de l'estació de tren, la qual cosa proporciona un flux constant de clients potencials i una excel·lent accessibilitat per al personal.

A més, el fet que el local estigui ja en funcionament proporciona un avantatge únic, permetent al nou propietari continuar amb el negoci immediatament després de la compra, eliminant l'espera i la incertesa que sol venir amb el llançament d'un nou establiment.

Kamvy està compromesa amb la transparència i la serietat en tots els seus tractes, i estarà encantada de proporcionar més informació sobre aquesta excel·lent oportunitat. Contacteu-nos! per a més informació i/o per programar una visita.

Gestiona Kamvy! Transparència i Serietat.

Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari: