Traspàs cafeteria al Barri Salamanca, Madrid (ref.1752)

Cafeteria en traspàs a Madrid (Barrio Salamanca)

traspàs:
100.000 €
7.500 €/mes
ref. 1752
1920 Año de construcción
230 m2 construïts
 
 Moblat
Estat
Aire condicionat
Qualificació Energètica No necessària
Llum
Aigua
Telèfon
Internet
Alarma interior

Ref. 1752

Traspàs de 100.000€ i Lloguer de 7.500€/mes (IVA no inclòs). Amb un contracte de lloguer de 5 anys.

Kamvy, una agència especialitzada en traspàs de hostaleria a Madrid, es complau a presentar una exclusiva oportunitat de traspàs d'una cafeteria al prestigiós Barri de Salamanca de Madrid. Aquest traspàs representa una oportunitat excepcional per als emprenedors que desitgin entrar en el món de la hostaleria en una de les zones més distingides de la capital espanyola.

El local compta amb un contracte de lloguer de 7.500€ mensuals i un període de contracte de 5 anys. Amb una superfície total d'uns 230 metres quadrats distribuïts en dues plantes, dels quals 175 metres quadrats es destinen a l'ús públic, aquest espai ofereix un ambient espaiós i versàtil per a operar la cafeteria i satisfer les necessitats dels clients.

Una característica rellevant d'aquest establiment és la seva llicència de Bar, tot i que no disposa de sortida de fums. Malgrat això, es troba totalment equipat amb tot el necessari per a realitzar la seva activitat de manera efectiva i exitosa. Aquesta llicència ofereix la flexibilitat necessària per oferir una varietat de begudes i aperitius per al gaudi dels clients en un ambient agradable i acollidor.

A més, aquest local compta amb la possibilitat de sol·licitar una terrassa, la qual cosa afegeix un atractiu addicional al negoci. Es poden disposar de 2 taules i 8 cadires a la terrassa, permetent als clients gaudir de l'aire lliure. Això afegeix un element encantador i atractiu al negoci, especialment durant els mesos de clima agradable. És important destacar que aquesta cafeteria es troba actualment en funcionament.

La ubicació és inmillorable, amb l'estació de metro Nuñez de Balboa i Velazquez a poca distància, la qual cosa facilita l'accés tant per als residents locals com per als visitants. A més, el Barri de Salamanca és conegut pel seu ambient elegant i les seves nombroses botigues de luxe, la qual cosa atreu una clientela d'alt poder adquisitiu.

En resum, Kamvy presenta una oportunitat única de traspàs d'una cafeteria en ple funcionament al prestigiós Barri de Salamanca de Madrid. Amb un contracte de lloguer favorable, equipament complet i la possibilitat de sol·licitar una terrassa, aquest traspàs ofereix l'escenari perfecte per emprendre una exitosa aventura en el món de la hostaleria. No perdeu aquesta oportunitat única de ser propietari d'un negoci a una de les zones més exclusives de Madrid!

Contacteu-nos per obtenir més informació i/o per agendar una visita.

Gestiona Kamvy! Transparència i Serietat.

Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari: