Traspàs Bar Restaurant al barri del Retiro, Madrid (ref.1775)

Restaurant en traspàs a Madrid (Retiro)

traspàs:
75.000 €
1.500 €/mes
ref. 1775
1968 Año de construcción
103 m2 construïts
100 m2 útils
 
 Moblat
 Cuina moblada
Estat
Aire condicionat
Qualificació Energètica No necessària
Llum
Aigua
Telèfon
Internet
Alarma interior

Ref. 1774

Traspàs de 75.000€ i lloguer de 1.500€ (IVA no inclòs). Amb uns 10 anys de contracte de lloguer.

Kamvy, una agència especialitzada en traspàs de negocis a Madrid, té el plaer de presentar una oportunitat excepcional de traspàs a la vibrant zona de Retiro-Pacifico. Aquest ampli Bar Restaurant, amb aproximadament 103 m2 distribuïts en una sola planta, ofereix un espai generós per a diverses activitats culinàries. Amb una façana d'uns 5 metres, aquest establiment garanteix una excel·lent visibilitat.

Equipat amb llicència de Bar Restaurant i capacitat interior per a al voltant de 50 clients, aquest local ofereix un ambient acollidor i atractiu per al gaudi dels clients. A més, disposa d'una encantadora terrassa amb capacitat per a 8 taules i aproximadament 18 cadires, proporcionant un entorn ideal a l'aire lliure perquè els clients es relaxin i gaudeixin d'un àpat.

Actualment en funcionament i llest per continuar amb el negoci, aquest local està completament equipat amb totes les comoditats necessàries per començar a operar immediatament. El seu estat de conservació i el seu equipament adequat garanteixen un ambient propici per a empreses comercials d'èxit.

Ubicat a l'àrea de Retiro-Pacifico de Madrid, aquest local es beneficia de la proximitat a l'estació de metro Conde de Casal i es troba a només 250 metres del renombrat Parc del Retiro. Aquesta ubicació estratègica ofereix una excel·lent oportunitat per atraure una clientela diversa, tant locals com turistes que exploren la zona.

En resum, aquesta és una oportunitat excepcional per adquirir o traspasar un local comercial en una ubicació codiciada a Madrid. Amb un contracte de lloguer de 10 anys i un lloguer mensual de 1.500€, aquest establiment representa una inversió prometedora en el dinàmic sector de la restauració de la ciutat.

¡Contacti'ns! per obtenir més informació i/o agendar una visita.

¡Gestiona Kamvy! Transparència i Serietat.

Si voleu més informació sobre aquesta propietat, si us plau, ompli el qüestionari: